DiAwareness

Over ons

Hero-on-socks (held op sokken) is gestart als een simpele gedachte op één van de warmste dagen in de zomer van 2018. Wendy De Moor, aannemer en één van de founders vertelde het aan haar netwerk partners. Er werd gebrainstormd en al heel snel was het concept geboren.

Hero-on-socks is een samenwerking van een bouwondernemer en een HR consulente, een specialist in mannenmode, een communicatie en branding company, en een sokkenleverancier uit Nederland. Zij hebben de handen in elkaar geslagen en Hero-on-socks was geboren.

Het lijkt eenvoudig maar als je er over nadenkt, wie van ons draagt / heeft er nu geen sokken? En wat als elk paar sokken nu eens een positieve impact zou genereren, waarom zouden sokken de wereld dan niet kunnen verbeteren? En dat is de insteek van dit positieve project.

Hoe geweldig mooi is dan sociaal verantwoord ondernemen als je dit koppelt aan een vzw zoals DiAwareness die zich als doel heeft gesteld om het wetenschappelijk onderzoek naar genezing van Type 1 diabetes financieel te ondersteunen om de genezing voor onze kinderen te versnellen,en op deze manier de mogelijkheden hiertoe krijgt.

Hero-on-socks moest een project worden voor en door Type 1 kids, dat was de vereiste die bij DiAwareness werd neergelegd. Het creëren van positiviteit, vrolijkheid en enthousiasme voor en door onze diabikkels !

Ik moet heel eerlijk zeggen….dat is goed gelukt ! De eerste DiAwareness sok is ondertussen een feit ! Het ontwerp is gemaakt door Cato, een 13-jarige puber met 10 jaar Type 1 diabetes ervaring. Na goedkeuring van het ontwerp door alle betrokken partijen werd het ongeduldig afwachten naar het eindresultaat wat gefabriceerd zou worden door een fabriek in Italië.

Benieuwd naar meer ? Neem een kijkje op de website http://www.hero-on-socks.com