DiAwareness

HOS

Can Socks Change The World?

Een simpel concept maar als je er over nadenkt en bij stil staat … Iedereen draagt sokken, toch? En als ieder paar verkochte sokken een positieve impact genereert. Kunnen dan sokken de wereld verbeteren? Wij geloven van wel!

Hoe dan?

Bij elk paar verkochte sokken help je iemand ergens op de wereld. Dus bij elk paar sokken dat je draagt word jij een echte Held-op-Sokken en verbeter je de wereld. Simpel toch?

Waarschijnlijk de meest comfortabele sokken ever

Wij geloven sterk dat de kwaliteit van gewone doorsnee sokken veel te lang ondermaats is gebleven. We hebben geen kosten uitgespaard op de productie van onze Hero-on-Socks, wat maakt dat ze de beste sokken zijn die er gemaakt worden. Onze sokken worden gemaakt in Italië door een echt familiebedrijf uit de Brescia regio dat werkt met de beste organische katoensoorten en van het sokken weven min of meer een kunstvorm heeft gemaakt. Wie zegt er dat het verbeteren van de planeet oncomfortabel moet zijn? Het essentiële is dat Hero-on-socks waarschijnlijk de beste sokken zijn die je ooit hebt gedragen. En ze dragen bij aan een betere wereld.

Wij geloven dat sokken de wereld 
kunnen veranderen. Met Hero On Socks willen we met elk paar verkochte sokken een positive impact genereren voor alle mensen met Diabetes. Zo moeten ze zich nooit meer uitgesloten voelen, omdat ze ‘anders’ zijn. Sterker nog, wij willen dat iedereen ‘anders’ is met een paar wel heel opvallende sokken.
Wil jij een held op sokken worden en mee de wereld veranderen?

Bekijk hier onze sokken  https://www.hero-on-socks.com/