DiAwareness

Fotoalbum

Spaghetti en Macaroni event 26 oktober 2016

WAAUW !!! DANK JULLIE WEL !!

Op de vooravond van Wereld Diabetesdag willen wij graag het eindbedrag bekend maken van ons spaghetti en macaroni event van 26 oktober bij #BistroTutti
De totale opbrengst van de maaltijden en de geveilde borden van de BV's, bedraagt ..... € 3.228,50 !!
Aan iedereen die hieraan bijgedragen heeft - voor en achter de schermen - , aan al onze sponsoren, alle helpers en niet te vergeten iedereen die op 26 oktober aanwezig was... DANK JULLIE WEL !!!
Wij hebben dit bedrag reeds doorgestort naar het onderzoek van Prof.Dokter Bart Roep in het Leids Universitair Medisch Centrum.
Via onderstaande link vind je meer informatie over het onderzoek van Bart.
www.bontiusstichting.nl
Wij van DiAwareness zijn heel erg tevreden en vooral dankbaar voor dit mooie bedrag.
Op naar de volgende editie !!

 

 

Opbrengst Kerstconcert Popvilla december 2015

De foto's van de overhandiging van de opbrengsten van een geweldig kerstconcert van de Popvilla in Essen, waar Inge en Cato een heel mooi lied hebben gezongen over het leven met Diabetes Type 1.

De opbrengst is overhandigd op 9 februari 2016 aan Professor Dokter Bart Roep, die een geweldig onderzoek leidt naar de genezing van deze ziekte. We kregen een mooie rondleiding en zijn voorgesteld aan zijn team die allemaal heel betrokken zijn bij dit onderzoek. Een paar onderzoekers zijn ook patient en weten dus precies hoe de kinderen zich voelen en waar ze tegen aan lopen. Het was een bijzondere dag voor alle mensen die dit mee mochten maken.

Spaghetti en Macaroni event

Alle 17 foto('s) bekijken

LUMC

Alle 4 foto('s) bekijken

Hero-on-Socks

Alle 16 foto('s) bekijken